Klubkártya szabályzat

Ki jogosult Klubkártyára? Klubkártya azon olvasóinknak jár, akik a www.babamama.info bármely al-weboldalán regisztráltak/feliratkoztak hírlevelünkre.

Hol és mikor veheted át a Klubkártyádat?

A Klubkártyádat abban a városban veheted át ahol a regisztráltál. Az átvevőpont helye megtekinthető erre a linkre kattintva.

Mikor? 2013. szeptember 1-jétől a regisztrációd napját követő KEDDTŐL PÉNTEKIG.

Mire jó a Klubkártya?

A Klubkártya birtokosai kedvezményesen vásárolhatnak vagy vehetnek igénybe szolgáltatásokat partnereinknél.

klubkartya

Hol használhatod fel?

A helyi elfogadóhelyek listáját a Klubkártya/ Elfogadóhelyek menüpont alatt találod! Az elfogadóhelyek listáját érdemes figyelni, mert folyamatosan bővül.

A Klubkártyádat országosan felhasználhatod, bármely Elfogadóhelyen! Tehát nem csak Veszprémben, hanem a babamama.info bármelyik átvevőpontján (www.babamama.info)

FONTOS!! Érvényes Klubkártyán rajta van a NEVED, az ÉRVÉNYESSÉG DÁTUMA és a  KÁRTYA HÁTOLDALÁN az ÁTVEVŐPONT vagy a BABA-MAMA INFÓ PECSÉTJE!

Bármely hiányzik a kártyáról, az Elfogadóhely nem fogja elfogadni a kártyádat!!!

Meddig érvényes a Klubkártya?

3 évig érvényes, az átvétel dátumától számítva. Az érvényesség dátuma fel lesz jegyezve a kártyádra.

Mit tegyél, ha a Klubkártya érvényessége lejárt?

Azon a területen, ahol regisztráltál, az Átvevőponton újra átveheted az új kártyádat- ha még regisztrált olvasónk vagy, tehát ne iratkozz le hírlevelünkről!

Mit tegyél, ha elveszítetted a kártyádat?

Írj az info@babamama.info címre, írd meg melyik oldalon regisztráltál, neved, e-mail címed, születési dátumod, és hol vetted át a kártyádat.