Az oldal küldetése

IMGKét kislány és egy kisfiú anyukája vagyok, az első születése előtt egy hónappal költöztem Veszprém megyébe Budapestről, ahol addig éltem és dolgoztam. Számomra nem csak az anyaság volt új, belépve a munka pezsgő világából az anyává érés boldog és nehéz időszakába, hanem a jelentős környezeti változás is. Bár mindkét változást akartam és vártam, eleinte elveszett voltam. Kerestem egy olyan forrást, amely segített volna megtalálnom minden olyan információt, amire szükségem volt az új helyzet adta kérdéseim sokaságában. Akkor nem találtam ilyet, most azonban lehetőségem nyílt arra, hogy én magam szerkesszek egy kismamáknak és kisgyerekes szülőknek szóló, helyi információs oldalt.

A veszprem.babamama.info egy évek óta sikeresen működő, országos oldal veszprémi aloldala. Az oldal szerkesztésében elsődleges célom, hogy megjelenést biztosítsak minden, a családokat érintő segítő szándékú, non-profit, kulturális, hasznos és fontos információnak. Kiemelt fontosságúnak tartom a családok harmóniáját, az anyák kiegyensúlyozottságát, az egészségmegőrzést elősegítő programokról, előadásokról szóló tájékoztatást, a környezettudatos nevelés támogatását, a betegségekből való gyógyulást segítő megalapozott, alternatív gyógymódokról vagy a gyógyulást, gyógyítást segítő módszerekről szóló információ nyújtását, az olvasóvá nevelés elősegítését. Ennek érdekében nyitott vagyok minden olyan szakemberrel, szervezettel, programoknak helyet biztosító helyszín csapatával együttműködni, akik a fentiek bármelyikén munkálkodnak. Szeretném az olvasókkal együtt építeni ezt az oldalt igazán nekünk, veszprémi és veszprém környéki szülőknek való információbázissá. Még több lehetőségre ad módot, ha a látogatók hírét viszik az oldalnak: jelen vagyok a Facebookon is, veszprémi anyukák néven. Minél többen tudnak rólunk, annál több mindenről tudunk mi is! Örömmel fogadom a partnerektől és az oldal látogatóitól érkező javaslatokat, kritikákat, ötleteket. Azt hiszem, hogy csak akkor válthatom valóra az álmomat egy igazán jó baba-mama információs oldalról, ha mindig nyitva tartom a fülemet a kismamáknak, kispapáknak, kisgyerekes szülőknek a szavára, mindazokéra, akiknek az oldal szól.

Ha az oldalon böngészve elavult vagy hibás adatot találsz, vagy tudomásod van bármiről, amely a fenti célok elérését segíti, kérem, jelezd nekem e-amilben a veszprem@babamama.info vagy a veszprem.babamamainfo@gmail.com e-mail címre! Ugyanide várom az ötleteket és a kritikai megjegyzéseket is. :)

Köszönöm, hogy látogatod az oldalt és visszajelzéseddel segíted a munkámat!

 

Üdvözlettel,

 

Palotás Dóra