Szülés a veszprémi kórházban

Alternatív szüléssel foglalkozó cikksorozatunkban (Ki a dúla, a szülésznő, a bába? Az otthonszülés Veszprém megyei lehetőségeiSzépen szülni) bemutattuk a kórházon kívüli szülés lehetőségeit, körüljártuk a témát kifejezetten megyénkre és Veszprém városára koncentrálva. A befejező részben szerettük volna bemutatni a kórházi szülésnél elérhető alternatívákat, de végül ennél sokkal többre nyílik lehetőségünk. Ezen az oldalon elsőként egy olyan írást teszünk közzé, amelyből nem csak az derül ki, hogy az alternatív szülés nem is alternatív :) hanem

minden olyan kérdésre is választ kapunk, amely a legtöbb szülés előtt álló kismama fejében megfordul.

Mivel az írás valóban alapos és minden részletet érintő, ezért terjedelmes is, így a szülés folyamatának szakaszai szerint részenként adjuk közre. Olvassátok figyelemmel, fogadjátok örömmel dr. Lövei Péter kérdéseink alapján nekünk készített írását arról, hogy mi és miért történik egy komplikációmentes, kórházi szülésnél a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban!

Kórházi szülés (2013.december 1-jétől december 4-éig naponta kerülnek fel a részek.)

A rovat létrejöttéhez és naprakészen tartásához a segítségért, és a benneteket érdeklő, hasznos, fontos információkkal való megtöltéséért nagy, nagy köszönet szülész-nőgyógyász orvosszakértőnknek, dr. Lövei Péternek!