Szülész-nőgyógyász

Tanácstalan vagy? Segítségre van szükséged? Írd meg kérdésedet nekünk, szakértőnk kb. 5 napon belül válaszol! 

Ha nem a saját keresztneveddel szeretnéd látni a kérdést oldalunkon, írj bátran álnevet vagy jeligét!

Technikai probléma miatt az elmúlt időszakban nem kaptuk meg a veszprem@babamama.info címre küldött leveleket, csak a veszprem.babamamainfo@gmail.com címünk működik! Kérem, erre a címre küldjétek a kérdéseket! Aki nem kapott választ, feltehetőleg nem érkezett meg a levele, kérem, ha még aktuális a kérdés, küldje újra a lenti e-mail címre! Köszönöm a megértéseteket!

E-mail címünk: veszprem@babamama.info vagy veszprem.babamamainfo@gmail.com

A kérdésekre Dr. Lövei Péter, szülész-nőgyógyász ad választ

Dr Lövei Péter szülész nőgyógyász veszprém az orvos válaszol

“Békés megyében, Orosházán születtem. A városi általános iskola elvégzése után 2001-ben érettségiztem Szegeden, a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban speciális biokémia szakon, majd 2007-ben, szintén Szegeden diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Már az egyetem évei alatt elsősorban a manuális, műtétes szakmák iránt érdeklődtem, szakdolgozatomat is kísérleti sebészet tárgykörében írtam. Rövid ideig a szegedi Szülészeti-Nőgyógyászati Klinikán, majd 2008-tól a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán dolgozom; 2013-ban szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból.

Szakmai érdeklődési köröm elsősorban a minimálisan invazív sebészet (laparoszkópia, hiszteroszkópia), a meddőség és az ultrahangos vizsgálatok.

Hobbim az olvasás, a futás és mindenféle, számítógéppel kapcsolatos dolog.

Tudásomnak megfelelően szívesen válaszolok minden egészséggel, betegséggel, szülészettel, nőgyógyászattal kapcsolatos kérdésre!”

A kérdések és a válaszok témák szerint az almenükben olvashatók:

Babát szeretnénk

Várandósság

Fogamzásgátlás, menstruáció

Nőgyógyászati problémák

Klimax